Možda je iz današnje perspektive to teško povjerovati, ali dok je bila članica grupe Destiny's Child dizajneri su odbijali odjenuti Beyoncé, kao i druge članice sastava. I druge slavne žene javno su progovorile o tome kako nisu mogle pronaći dizajnera koji bi ih odjenuo za crveni tepih, filmske premijere ili druga važna događanja.

U većini slučajeva dizajneri su ih odbijali zbog njihova konfekcijskog broja, ali ponekad su razlog bile i godine, kao što je to na vlastitoj koži osjetila glumica Jane Seymour.

Dizajneri mi nikada nisu plaćali za to da nosim njihovu odjeću, premda u današnje vrijeme neće svaki dizajner odijevati nekoga mojih godina, rekla je danas 70-godišnja Seymour koja nema nimalo problema s tim da istu haljinu nosi dva ili više puta.

Nije me brige je li ponovno nošenje iste odjeće prihvatljivo ili ne – ako smatram da haljina odgovara prigodi i ako mi pristaje, ponovno ću je nositi, izjavila je Jane Seymour.

Slika nije dostupna 15 nezaboravnih fotografija s crvenog tepiha koje slavne ljepotice sigurno čuvaju u albumu

Melissa McCarthy nije mogla pronaći dizajneri koji bi ju odjenuo za dodjelu Oscara 2012. godine.

Pitala sam pet ili šest dizajnera, onih renomiranih koji odijevaju mnoge slavne osobe, i svi su rekli ne, otkrila je McCarthy u intervjuu za Redbook. Odgovarajuću haljinu ipak je našla, ali nije bila dizajnerska rađena po mjeri. Na dodjeli Oscara zablistala je u haljini talijanskog plus-size brenda Marina Rinaldi koju je kupila u njihovoj trgovini.

Slika nije dostupna Ups! 10 slavnih dama kojima su nožni prsti pokvarili fotografiju s crvenog tepiha

Nicole Kidman, Selena Gomez i Sharon Stone 15 slavnih dama kojima su vizažisti pošteno zabrljali make-up

Ashley Graham priznala je da nije išla na Met Galu jer nije mogla pronaći dizajnera koji joj je želio posuditi svoju odjeću.

Nitko me nije želio odjenuti, a ne možeš se na Met Gali pojaviti u trapericama i majici, rekla je Ashley. Neki brendovi čak joj nisu željeli posuditi odjeću kad je imala snimanje za britanski Vogue 2017. godine. O tome je u uvodniku za taj broj Voguea pisala i tadašnja glavna urednica Alexandra Shulman.

Snimanje je završeno u zadnji tren i jako smo zahvalni ljudima u Coachu koji su brzo reagirali kako bi nam osigurali odjeću koja nije bila među komadima koje su već imali gotove. S entuzijazmom su prihvatili ideju da odjenu ženu koja nije standardni model, ali nažalost bilo je drugih modnih kuća koje su odbile posuditi nam svoju odjeću, napisala je Shulman.

Čak je i Beyoncé teško pronalazila dizajnere koji su je željeli odjenuti. Dok je bila članica grupe Destiny's Child, nitko od dizajnera nije želio odijevati niti nju, niti ostale tri članice grupe.

Kada smo započinjale karijeru u Destiny's Child, high-end brendovi nisu željeli odijevati četiri tamnopute djevojke s oblinama koje dolaze iz provincije. A nismo si mogle priuštiti dizajnerske haljine i visoku modu. Moju majku odbio je svaki showroom u New Yorku. Ali poput moje bake, koristila je svoj talent i kreativnost kako bi njezina djeca ostvarila svoje snove, izjavila je Beyoncé prema pisanju časopisa People. Beyoncéina majka Tina Knowles i njezin ujak dizajnirali su neke od prvih kostima u kojima su Destiny's Child nastupale.

10 dokaza da slavne žene nemaju tako savršena tijela kao što se čini Rublje za oblikovanje tijela nosi i Jennifer Lopez Jessica Chastain Sara Blakely osnivačica je tvrtke Spanx i rado nosi to rublje za oblikovanje tijela +6 Kelly Osbourne

Ni glumica Christina Hendricks nije mogla naći dizajnera koji bi joj posudio svoju odjeću za crveni tepih.

Ljudi su o meni govorili neke lijepe, divne stvari. Ipak, niti jedan dizajner u gradu ne želi mi posuditi haljinu. Daju u zajam samo veličine nula i dva. Tako da se još uvijek borim s tim da mi netko da prokletu haljinu. Ovo je uvijek bila moja veličina, kazala je glumica poznata po svojim raskošnim oblinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju