Sofia Vergara najbolja je reklama za vlastitu kolekciju odjeće koju je napravila u suradnji s američkim lancem supermarketa Walmart.

Sofia Jeans uz bogat izbor traperica koje kolumbijska ljepotica obožava nositi u svakodnevnim situacijama nudi i zanimljiv izbor haljina po pristupačnim cijenama.

Sofia Verga je nosila haljinu iz svoje kolekcije i prilikom dolaska na snimanje 16. sezone showa America's got Talent u Los Angelesu gdje se nalazi u ulozi sutkinje.

Slika nije dostupna "Čekaj, kako se u tome hoda?": Efektne, ali jako nespretne cipele Sofije Vergare

Točnije, odabrala je šareni maksi model ukrašen volanima te s dubokim dekolteom koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru.

Haljina bez rukava iz Sofijine kolekcije nadahnuta je izgledom leptira monarha, prodaje se po cijeni od 40 američkih dolara, odnosno oko 250 kuna, a dolazi u velikom rasponu veličina za dame koje nose sve od XXS-a do XXXL-a.

Slika nije dostupna Sofia Vergara: Model haljine koji će uskoro opet dominirati na hrvatskim ulicama

Popularna glumica sparila je haljinu s omiljenim tipom sandala – špagericama s debelom potplatom te s potpeticom od 11.5 centimetara talijanskog dizajnera obuće Gianvita Rossija.

Izdanje je dopunila predimenzioniranom Valentino torbom, a oči zaklonila od znatiželjnih pogleda parom sunčanim naočala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju