Kada bismo među svjetskim zvijezdama iz zabavne industrije morali odabrati jednu damu koja bi ponijela titulu apsolutne kraljice štikli, to bi bez razmišljanja bila glumica Sofia Vergara.

Slavna 49-godišnja Kolumbijka jednostavno obožava obuću s visokim potpeticama. Naravno, pritom ne mislimo na modele s umjerenim potpeticama od 8 ili 10 centimetara jer se Sofia specijalizirala za nošenje takozvanih neboderki s potpeticom od 15 i više centimetara.

Tu su i njezine omiljene sandale s platformom, kojima povremeno zamijeni salonke, a čak i kada nosi tenisice, preferira modele sa skrivenom unutarnjom potpeticom.

Upravo je zato obuća koju je nosila prilikom odlaska u šoping iznenadila poznavatelje njezina stila. Ljepotica se uputila u losanđelesku trgovinu Mehraban Rugs, u kojoj je razgledavala ručno rađene tepihe, a za ležernu prigodu odabrala je jednako ležernu kombinaciju, koja se sastojala od poderanih traperica i obične crne majice.

Umjesto štikli, Sofia je ovaj put nosila maksimalno udobne anatomske natikače s povišenjem na području pete i ergonomskim potplatima. S obzirom na to da je nedavno ozlijedila gležanj, visoke potpetice u ovom trenutku definitivno ne može nositi jer bi tako usporila oporavak.

Izgleda da je samo ozljeda mogla natjerati kraljicu vrtoglavih štikli da izađe van u ravnim anatomskim natikačama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju