I holivudska kraljica platformi Sofia Vergara povremeno treba odmor od visokih potpetica. Za odlazak kod liječnika glumica je nosila tenisice, ali dodatnih centimetara ipak se nije odrekla odabravši popularni 'chunky' model s debelim đonom.

Sofia Vergara zaista se vrlo rijetko viđa u obući koja nije na visoku potpeticu ili platformu, no ovoga vikenda ipak se odlučila na udobniju vrstu obuće. Za odlazak liječniku slavna ljepotica obula je bijele robusnije tenisice s đonom od nekoliko centimetara, zbog čega taj model zapravo ima efekt štikli.

Za razliku od obuće koja je bila drugačija od one u kojoj smo holivudsku zvijezdu navikli vidjeti, Sofia se nije odrekla najdražeg modela traperica te je opet nosila one s poderanim dijelovima, u svjetloplavoj boji. Super ležerno izdanje prelijepa Kolumbijka upotpunila je s puloverom boje trule višnje s patentnim zatvaračem te crnom torbicom sa zlatnom kopčom, pomalo retro dizajna.

Slika nije dostupna Sofia Vergara: Sandale u kojima se zgodna Kolumbijka nikada ne viđa, a Hrvatice ih vole

Volite li i vi poput Sofije Vergare popularne chunky tenisice, ne propustite kliknuti na fotogaleriju na početku teksta, gdje ćete pronaći šest modela takvih tenisica iz trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju