Kratke hlače i suknje dušu su dale za nošenje po vrućinama, no dizajneri su se dosjetili i ta dva popularna ljetna odjevna predmeta spojiti u jedan. Tako je nastao skort (složenica od engleskih riječi shorts i skirt), zanimljiv komad koji je nosila Charlize Theron na projekciji filma Brzi i žestoki 9.

Charlize Theron fotografi nerijetko ulove kada glumica odlazi u teretanu, a odjevno izdanje za prikazivanje novog nastavka slavne akcijske franšize istaknulo je rezultate naporne i predane tjelovježbe. Prelijepa oskarovka nosila je skort modne kuće Dior, čije je Charlize dugogodišnje zaštitno lice, a riječ je o odjevnom predmetu koji odnaprijed izgleda kao minica na preklop, a odostraga kao šorc.

Spajanjem šorca i minice dobije se atraktivnost kratke suknje i praktičnost kratkih hlačica te se tako izbjegnu moguće nezgodice kad osoba sjedne ili se sagne. Uz crni skort 45-godišnja ljepotica nosila je klasičnu bijeli košulju podvinutih rukava i elegantnu crnu torbicu također s Diorovim potpisom, model naziva 30 Montaigne. Kožnate crne gležnjače na izraziti špic ukrašene mašnom dodatno su produžile vitke noge glumice.

Prikazivanje filma Bezi i žestoki 9 u studiju Universal u Los Angelesu održano je za pomoć humanitarnoj organizaciji Charlize Theron Africa Outreach Project koju je glumica osnovala 2007. godine, a cilj organizacije je borba protiv HIV-a u Južnoj Africi, domovini slavne glumice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju