Kada su u pitanju cipele, neke žene obožavaju eksperimentirati s raznim modelima i nikad im nije dosta novih, a u drugom timu pripadaju one koje će se iz prigode u prigodu vraćati dobrim starim provjerenim modelima koji ih nikad ne razočaraju.

Jedna je od njih i Monica Bellucci. Talijanska filmska diva došla je na dodjelu belgijske filmske nagrade Magritte u crnoj večernjoj haljini britanske dizajnerice Stelle McCartney ispod koje su se nazirale njezine omiljene štikle od kojih se godinama ne odvaja - crne "neboderke".

Taj model štikli u žargonu se uspoređuje s neboderom zbog vrtoglavo visoke potpetice u kombinaciji s visokom platformom.

"Neboderke" značajno izdužuju žensku figuru i zato su mnogim damama i dalje nezamjenjive iako su ih neki modni znalci odavno otpisali i prozvali staromodnima.

Žene kojima se takav tip štikli ne sviđa najčešće im zamjeraju pomalo robustan izgled i činjenicu da, ovisno o kombinaciji, ne ostavljaju najelegantniji dojam te se zbog toga po ljepoti ne mogu mjeriti s klasičnom salonkom.

Vrtoglave štikle s platformom su...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju