Catherine Middleton blistala je na crvenom tepihu uoči dodjele nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA) u Londonu.

Vojvotkinja od Cambridgea za ovu je prigodu odabrala bijelo-zlatnu kreaciju modne kuće Alexander McQueen. Riječ je o raskošnoj haljini kratkih rukava dizajnerice Sarah Burton koju je prvi put nosila prije osam godina na državničkoj večeri u Maleziji.

Haljinu s uzorkom hibiskusa tada je sparila s crnim čipkastim salonkama malezijskog brenda Lewre te zlatnom torbicom marke Wilbur & Gussie.

Slika nije dostupna Dodatak od 43 kune koji Catherine Middleton voli više od kraljevskih dragulja

Na dodjeli nagrada BAFTA odabrala je cipele Jimmy Choo, torbicu Anye Hindmarch i ekstravagantni nakit francuske kuće Van Cleef & Arpels.

Catherine Middleton voli reprizirati svoja izdanja – a pogotovo kada je riječ o skupljim dizajnerskim komadima. Na ovaj način prilagodila se i dress codeu ovogodišnjih nagrada BAFTA s temom održive mode.

Mnogi su zaključili da joj haljina još bolje stoji otkako je postala majka troje djece – princa Georgea, princeze Charlotte i princa Luisa.

Koje vam je izdanje Catherine Middleton bilo bolje?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju