Španjolska kraljevska obitelj trenutno ljetuje na prekrasnoj Majorci. Tijekom ovog tradicionalnog ljetovanja stil kraljice Letizie postane vrlo ležeran i "štedljiv". O čemu je točno riječ, provjerite u članku

Za potrebe snimanja drugog obiteljskog portreta tijekom tradicionalnog ljetovanja na Majorci, kraljica Letizia odabrala je bijelu pamučnu kratku haljinu s potpisom španjolskog dizajnera Alfonsa Domingueza.

Zanimljvo je da je ovu haljinu prvi put odjenula na ljetovanju još 2011. godine, dok je ravne sandale s kristalićima brenda Uterque prvi put nosila tijekom ljetovanja 2013. godine.

Kraljica Letizia tijekom ljetovanja često bira odjevne komade koje je i prijašnjih godina nosila

Ljetno izdanje upotpunila je jednostavnim cekerom, crnim sunčanim naočalama i Chanel naušnicama.

Kada je na odmoru, Letizin stil drastično se razlikuje od onog kakvog inače viđamo kroz čitavu godinu. Uvijek bira ravnu obuću te ležerne i udobne odjevne komade, najčešće bijele boje.

Letizia ponekad zna "reciklirati" određene outfite, a to najviše radi tijekom ljetovanja. Stoga se i čini da je dio njezine garderobe stalno u ormaru u ljetnoj rezidenciji Marivent.

U ležernom ljetnom izdanju bili su i kralj Felipe te njihove dvije kćeri, 11-godišnja Leonor i 10-godišnja Sofia.

Također, lijepa kraljica obožava nositi odjeću španjolskih brendova te je i za potrebe snimanja prvog ovogodišnjeg portreta na Majorci nosila majicu iz Manga čija cijena iznosi 200 kuna.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako je Letizia nosila spomenute komade 2011., 2013. i ove godine.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju