Nakon nekoliko kišnih i hladnih dana sunčani četvrtak izmamio je šetače na gradske ulice, pa je i u centru Zagreba bilo živo. Ispijale su se kave, družilo se, šetalo...

Na ulicama glavnog grada nije nedostajalo ni zanimljivih street style kombinacija, a fotografima je za oko zapela dama koja je svojom ljubičastom kombinacijom ukrala svu pažnju u centru Zagreba.

Mlada dama središtem grada prošetala je u ljubičastom kaputu oversize kroja, uz koji je kombinirala hlače na crtu u malo drugačijoj nijansi iste boje. Vedru kombinaciju u boji koja je omiljena i našim čitateljicama začinila je šarenom maramom.

Slika nije dostupna Koju ćete nositi? Sedam boja koje će vladati jesenskim kombinacijama

"Mirniji" dio kombinacije činili su crna torbica i crne čizme s debelim potplatom, dok su točka na "i" bile na današnji dan nezaobilazne sunčane naočale.

Inače, ljubičasta boja oduvijek ima posebno mjesto u ormarima zaljubljenica u modu, a njezina pastelna verzija našla se na i popisu boja koje će, prema mišljenju modnih stručnjaka, vladati jesenskim kombinacijama. Ako i sami volite ovu boju, u našoj galeriji pogledajte mali dio ponude odjevnih komada u raznim nijansama ljubičaste boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju