Dobre salonke nezaobilazne su u ormarićima s obućom ljubiteljica visokih potpetica, a i u novim kolekcijama mogu se pronaći sjajni modeli ovih svevremenskih štikli koje najviše nosimo u jesenskim i proljetnim mjesecima.

Bez obzira na modne trendove, žene se uvijek rado vraćaju klasičnim salonkama koje niti jedan drugi model cipela s visokom potpeticom jednostavno ne može zamijeniti. Ženska noga u njima se trenutno proljepša, figura izduži i stanji, a mogu se nositi u svim prigodama i kombinacijama.

Salonke naročito dobro idu u traperice koje također najviše nosimo u jesen i proljeće, a modeli iz novih kolekcija koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta pristaju uz baš svaki model i kroj traperica tako da ćete ih sigurno rado nositi. Uz klasične crne i boje kože, predlažemo vam i salonke u ružičastoj, plavoj, srebrnoj, zlatnoj boji, a pronašli smo i jedne u vrlo efektnoj ombre nijansi.

Slika nije dostupna Za svačiji stil i ukus: 15 modela tenisica koje će se nositi ove jeseni

Nije važno jeste li izabrali salonke s tankom ili debljom potpeticom - u oba slučaja možete biti sigurni da ćete garderobu obogatiti ženstvenim parom štikli. A ukoliko vas muči dugo hodanje ili stajanja u visokim potpeticom, uvijek možete sa sobom ponijeti obuću s niskim đonom za preobući se.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju