Drugu godinu za redom doček Nove godine neće biti onako opušten i bez ograničenja kako smo to bili navikli prije pandemije. Najluđa noć u godini možda neće biti baš takva, ali to nas ne mora spriječiti da se dobro provedemo, na nekom manjem slavlju ili u krugu obitelji, i zablistamo u najboljem odjevnom izdanju, baš kako priliči dočeku novog ljeta.

A svaki slavljenički outfit kompletnim čine prave cipele jer znamo da dobre cipele mogu podići svaku odjevnu kombinaciju i učiniti je da izgleda još bolje i ljepše. Za proslavu Nove godine ne može se pogriješiti s elegantnim salonkama koje za tu prigodu mogu biti ukrašene šljokicama ili biti izrađene od sjajne kože, umjetne ili prave.

Zlatni i srebrni modeli također su među favoritima, no i klasične crne štikle uvijek su dobar odabir, za svaku priliku pa tako i za Novu godinu. Tanka potpetica svaku štiklu čini još ženstvenijom, a ako ih i niste navikli nositi, možda vam neće biti teško napraviti iznimku i za doček 2022. odabrati upravo takve štikle. Uvijek sa sobom možete ponijeti udobniji par cipela u koje ćete se preobući iza ponoći.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite deset modela svečanih štikli za ulazak sa stilom u 2022. godinu.

Upotpunite svoj look za doček Nove godine:

Slika nije dostupna 12 haljina sa šljokicama u kojima ćete blistati na dočeku Nove godine

Slika nije dostupna Baš posebne! 15 crvenih manikura koje ćete poželjeti i na svojim noktima

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju