Meghan Markle i princ Harry privukli su mnogo pažnje na svečanosti uoči početka Invictus Igra u Nizozemskoj.

Riječ je o međunarodnom sportskom događaju za ranjene i bolesne aktivne vojnike – muškarce i žene – te veterane kojem je glavni cilj podržati njihov oporavak i rehabilitaciju, ali i pokazati poštovanje prema osobama koje služe svojoj zemlji na tako važan način.

Meghan Markle i princ Harry
na događanju su se pojavili u pratnji snimateljske ekipe s Netlfixa koja snima dokumentarac o slavnom paru.

Za ovu priliku bivša holivudska glumica odlučila se za djevičanski bijelo izdanje upotpunjeno decentnim zlatnim detaljima.

Nosila je predimenzionirane hlače i nešto širi sako iz Valentinove nove kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine koje su sakrile njezinu ženstvenu siluetu.

Odabrala je i bijelu torbicu iz Valentina sa zlatnim lancem, elegantan sat iz Cartiera i nekoliko decentnih komada nakita.

Bijelo odijelo sparila je s omiljenim parom Aquazurrinih štikla – modelom Shiver koje su rađene po mjeri za njezinu svadbenu svečanost u svibnju 2018. godine.

Cipele talijanskog luksuznog brenda kombiniraju saten s mrežastim slojem, a dolaze s potpeticom od 10,5 centimetara.

Slika nije dostupna Meghan Markle: Zanimljiva kombinacija za večernji izlazak s obitelji

Ovo nije prvi put da je vojvotkinja nosila štikle sa svojeg vjenčanja. Isti model odabrala je i za dolazak na svadbu nećakinje princeze Diane – Celije McCorquodale i Georgea Woodhouse 2018. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju