Angelina Jolie ljubiteljica je svevremenskih odjevnih komada koji se lako kombiniraju jedni s drugima i u kojima dame uvijek izgledaju elegantno i dotjerano.

Angelina Jolie demonstrirala je to još jednom na događanju francuske kozmetičke kuće Guerlain u Los Angelesu, na kojem se pojavila u omiljenoj joj crnoj boji.

Ispod crnog Max Marinog kaputa provirivala je čipkasta haljina u istoj boji, ali i štikle kakve se rijetko kad viđaju na nogama slavne ljepotice.

Iako često nosi cipele s povišenom potpeticom na crvenim tepisima, američka glumica i redateljica rijetko kada nosi vrtoglave potpetice poput ovih.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Suknja koja vizualno stanjuje struk, a rijetko kad se viđa na crvenom tepihu

Riječ je o cipelama s platformom talijanskog brenda Casadei i s tankom potpeticom od čak 15 centimetra. Izdanje je zaokružila s crnom YLS torbicom te s nekoliko upečatljivih komada nakita.



U vrlo elegantnoj crnoj kombinaciji Angelina Jolie nedavno se pojavila i na premijeri dokumentarnog filma "Paper & Glue" u Los Angelesu, gdje je došla podržati svojeg prijatelja i autora projekta – francuskog umjetnika JR-a.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Haljina koja se pripija uz tijelo poput druge kože

Pred zainteresiranim fotografima radosno je pozirala s JR-om, svojom 15-godišnjom kćerkom Shiloh i sinom Maddoxom u vrlo jednostavnoj i nosivoj kombinaciji sastavljenoj od crne suknje olovka-kroja sparenoj s dolčevitom i salonkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju