Sezona je blagdana, a iako se naši životi još uvijek nisu vratili u stanje kakvo je bilo prije pojave koronavirusa, to ne znači da u nekim stvarima ne možemo uživati kao tada.

Blagdani su, između ostalog, uvijek bili prilika da se lijepo obučemo. Šljokice, zlatne i srebrne nijanse, saten, perlice, puno crvene boje... Sve navedeno nezaobilazni je dio blagdana i nema razloga da ne bude i ove godine, čak i u slučaju kućnih proslava s najbližim ljudima.

I na takva druženja gledajte kao na priliku da zablistate u nečem što ne nosite u svakodnevnim prilikama, primjerice u upečatljivim štiklama. Jer, zašto ne?

Slika nije dostupna Od 92 kune: 12 modela dužih suknji za večernji izlazak i blagdanske proslave

Uostalom, jedne takve štikle bit će dovoljne za podizanje svake, pa i najjednostavnije modne kombinacije. Osim što ćete od svojih voljenih dobiti komplimente, osjećat ćete se dobro.

Sada je vrijeme da zavirite u našu galeriju, u kojoj vas možda čeka model štikli u kojima ćete zablistati tijekom slavljeničkog prosinca. Pronašli smo šljokičaste, zlatne, srebrne, satenske modele... Za ljubiteljice elegancije tu su i crni modeli ukrašeni kamenčićima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju