Iako im je tek sedam godina, djeca princa Alberta II. i princeze Charlene od Monaka u posljednje vrijeme sve više sudjeluju u službenim događanjima u svojoj kneževini. Princeza Gabriella, grofica od Carladèsa, i princ Jacques, markiz od Bauxa, rođeni su 10. prosinca 2014. godine.

S obzirom na to da je Jacques prvi nasljednik monegaškog princa, a Gabriella druga u redu za nasljeđivanje, ne čudi što ih je otac vrlo rano službeno odlučio uvesti u svijet plemstva.

Svako njihovo javno pojavljivanje prati se s velikim zanimanjem, a malena Gabriella postala je i miljenica modnih kritičara. Naime, uvijek je pedantno uređena do najmanjeg detalja, bez obzira na prigodu.

Već se našla i na mnogim popisima najbolje odjevenih članica visokog društva, a s nekih od njih izgurala je čak i dame poput britanskih vojvotkinja. Njezino odijevanje pohvalio je i Vogue napisavši kako, baš poput brata, uvijek izgleda kraljevski, dostojanstveno i profesionalno. Naravno, stajling male princeze uvijek je prilagođen prigodi pa je u onim ležernijim odjevena kao i većina djevojčica njezine dobi.

Voli nositi lepršave haljinice, ali često je se viđa i u sportskim kombinacijama.

Tako je na kvalifikacijskoj utrci Formule 1 za Veliku nagradu Monaka 2021. godine pokazala svoju potporu monegaškom vozaču Charlesu Leclercu i svojoj odjevnom kombinacijom u bojama njegova tima.

Na proslavi Nacionalnog dana svoje kneževine izgledala je kao prava mala damica u čipkastoj haljinici boje slonovače uz koju je nosila balerine i kaput u bež nijansi te francusku kapicu ukrašenu cvjetnim aplikacijama.

Još jednu damsku kombinaciju pokazala je prilikom obilježavanja blagdana sv. Devote, korzičke i monegaške mučenice, zaštitnice Monaka. Uz ružičasti kostimić i popularni bucket šešir nosila je visoke tenisice, a od modnih dodataka najviše se istaknula torbica modne kuće Dior.

Zavirite u galeriju i pogledajte još kombinacija najmlađe vladarice popisa najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju