U Stradivariusovoj internetskoj trgovini pod odjeljkom Lifestyle mogu se pronaći razne dekoracije za dom koje će se uklopiti u baš svaki prostor. Izabrali smo 20 ukrasa po pristupačnim cijenama, a vi izaberite vama najljepše

Brend Stradivarius najpoznatiji je po odjeći, obući i modnim detaljima, ali ova španjolska robna marka "krije" i pravu riznicu najslađih i najljepših detalja za dekoriranje doma.

U njihovoj internetskoj trgovini pod odjeljkom Lifestyle tako se mogu pronaći ukrasni jastučići, lampice, vaze, tegle s cvijećem, dekorativna slova koja svijetle, pločice s inspirativnim porukama i drugi detalji koji će uljepšati prostor i dati mu novu dozu pozitivne energije.


Stradivariusove dekoracije za dom dokaz su da zaista ne treba puno da bi se neka prostorija u kući ili stanu podigla i osvježila te da biste se u vašem životnom prostoru osjećali ugodnije i bolje.

Prolistajte fotogaleriju i razgledajte 20 sitnica za dom iz Stradivariusa cjenovnog ranga od 49,90 do 119,90 kuna koje će se svidjeti cijeloj obitelji, a i vašim gostima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju