Kao i mnogo toga, i zagrebačka špica posljednjih mjeseci znatno se promijenila, pa iako nema onog poznatog ispijanja kavica u kafićima i gužve u kojoj je teško naći slobodno mjesto, špica u centru Zagreba i dalje živi, u skromnijem izdanju.

Izlazak u centar Zagreba u subotnje prijepodne iskoristile su i dame koje su pokazale svoja sjajna street style izdanja. Našla se među njima i zgodna brineta koja je svojim jednostavnim, a opet upečatljivim modnim izborom privukla poglede. Ispod klasičnog crnog kaputića nosila je karirani sako i crnu majicu, a dolje crne tajice od materijala nalik skaju, odnosno umjetnoj koži.

No glavna zvijezda njezina street stylea ipak su bile predivne tenisice modne kuće Valentino, bijeli model ukrašen ružičastim detaljem na predjelu rista te detaljima u obliku nitni na predjelu pete i đonu. Bijele tenisice zasigurno su među najpopularnijim tenisicama i žene ih vrlo rado biraju za svoje dnevne kombinacije, a ova mlada street stylerica s njima je odlično kontrirala crnom outfitu. Od modnih detalja odabrala je još crnu torbicu i odlične sunčane naočale s mačkastim okvirom.

Slika nije dostupna Šetnjica Zadrom: Predobre čizme do koljena kojima je minica omiljeni par

Slika nije dostupna Dama iz Zadra: Čizmice ljepotice koje svaku kombinaciju čine još ženstvenijom

Simpatije je pridobio i njezin preslatki psić u vunenom kaputiću i s ružičastom ormom.

Još modne inspiracije iz srca Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju