Opraštamo se polako od zimskih odjevnih kombinacija i za prijelazno razdoblje između zime i proljeća biramo laganiju odjeću i obuću primjerenu temperaturama i višima nego što je uobičajeno za kraj veljače. U takvom street style izdanju za prijelazno razdoblje zamijetili smo i lijepu brinetu koja je prošetala središtem Zagreba.

Svoj vrlo nosiv street style, uz kavu za van i u društvu preslatkog psića, ova mlada dama složila je od zgodnog dugog kaputa-kardigana bez kopčanja prljavo bijele boje ispod kojeg je nosila majicu sitnog rebrastog uzorka boje bijele kave te crne hlače stegnute smeđim remenom i podvinute na krajevima.

Izabrale je i laganije tenisice kakve obožavaju brojne žene, naročito u proljetnim i ljetnim street style izdanjima – kožnate bijele. Lijepa street stylerica nosi bijeli model francuskog brenda Lacoste koji osvaja svojom jednostavnom elegancijom, a može se nositi i na haljine i suknje.

Slika nije dostupna Brineta iz Zagreba: Tenisice zbog kojih i tajice poput druge kože padaju u drugi plan

Slika nije dostupna Šibenska šarmerica: Najlonke koje bi bilo šteta skrivati ispod duge haljine ili suknje

Bijele tenisice klasika su kojoj se uvijek rado vraćamo pa je za očekivati da će s dolaskom sve toplijih dana, i hrvatskim ulicama uskoro zavladati ove popularne tenisice.

Smeđokosa ljepotica iz centra Zagreba svojoj modnoj kombinaciji dodala je još smeđu torbicu i elegantne sunčane naočale, a za još malo boje pobrinuo se ženstveni crveni ruž na usnama.

Iznadprosječno visoke temperature potaknule su zagrebačke street stylerice da iz ormara već izvade i vruće hlačice, a kakve su street style kombinacije obilježile skorašnji kraj zime, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju