Proljeće ovih dana više nalikuje zimi pa smo iz ormara opet izvadili topliju odjeću i obuću. A mi smo se prisjetili i čizama koje nosimo zimi, ali su idealne i za ovakve promjenjive vremenske prilike u proljeće

Ćudljivi travanj natjerao nas je da se opet odijevamo i obuvamo toplije, a za takve vremenske prilike idealna obuća su visoke čizme od brušene kože. Ove čizme definitivno se isplati imati u garderobi jer osim što su vrlo trendi i nosive na brojne kombinacije, pogodne su za nošenje i za jesen i za suhu zimu, ali i za ovakvo promjenjivo proljetno vrijeme jer su izrađene od laganijeg materijala.

'Ćudljivi travanj natjerao nas je da se opet odijevamo i obuvamo toplije, a za takve vremenske prilike idealna obuća su visoke čizme od brušene kože'

Mnoge dame koje je naš fotograf zapazio i ovjekovječio u centru Zagreba, nosile su ove jeseni i zime čizme iznad koljena od brušene kože, a upravo je velur možda i najbolji materijal za tako visoke kože zbog njegove udobnosti i mekoće čime se izbjegne osjećaj da je noga zarobljena u kalupu.

Za proljetni street style, visoke čizme od brušene kože odlično će izgledati uz kraću haljinu, suknju ili hlačice te uz najlonke ili mrežaste čarape. Ovakve čizme, bilo na visoku ili nisku potpeticu, svakoj odjevnoj kombinaciji dat će dodatnu količinu finoće i ženstvenosti.

Kako popularne čizme iznad koljena od brušene kože nose zgodne dame iz središta Zagreba, pogledajte u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju