Maksi haljine obožavaju ljetne mjesece, a jedan odličan model stvoren za ne tako vruće vrijeme nosi lijepa crnka koja je haljinu kombinirala uz tenisice koje dodaju centimetre.

 

U našem susjedstvu, na ulicama Sarajeva, kao i u Zagrebu, također se mogu vidjeti zanimljive i inspirativne street style kombinacije. Jedan takav mladenački i malo drugačiji street style izabrala je lijepa mlada žena koja je centrom Sarajeva prošetala u maksi haljini dugih rukava s različitim dezenima u crnoj-bijeloj kombinaciji s dodatkom tamnije bež nijanse. Haljina se u struku veže pojasom te ima klasičnu kragnu zbog čega gornji dio podsjeća na košulju.

Svoju dugačku haljinu atraktivna crnka spojila je s bijelo-srebrnim tenisicama na platformu i tako dokazala da se su maksi haljine i ovakve visoke tenisice itekako dobar spoj.

Ženstvena ljepotica stajling je upotpunila s crnom torbom ukrašenom sitnim kamenčićima, velikim okruglim naušnicama i zlatnim satom.

Slika nije dostupna Adut u ormaru: Lagana haljina od 127 kuna koja proljepšava figuru

Slika nije dostupna Leđa u prvom planu: 15 modela zavodljivih haljina za posebne prigode  

Nadahnuti street styleom lijepe crnke iz Sarajeva u dućanima smo potražili slične modele maksi haljina s dugim rukavima koje su idealan izbor za prevrtljivo ljetno i proljetno vrijeme. Što smo izdvojili doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju