Prelijepi sunčani dan mnogima je bio izvrsna prilika da nedjelju provedu na otvorenom, bilo u prirodi ili šetnji gradom. I brojni građani Šibenika uživali su na suncu i toplim proljetnim temperaturama, a Krešimirovim gradom prošetala je i zgodna crnka u zanimljivom street style izdanju.

Za šetnju s društvom atraktivna mlada žena crne kose izabrala je street style u svijetlim krem nijansama. Odjevnu kombinaciju složila je od majice sitne rebraste strukture pravokutnog izreza i dugih rukava. Uz majicu koja seže do struka nosila je rastezljive hlače laganog trapez kroja u istoj boji.

Hlače su lijepo naglasile ženstvenu figuru zgodne crnke, a definitivno je riječ o modelu koji se, zbog njegove svijetle, osjetljive boje, ne bi svatko usudio nositi uz kratku majicu.

Šibenska street stylerica svoje modno izdanje upotpunila je s bež gležnjačama, laganim kaputom kojeg je nosila u ruci i torbom također u bež tonu.

Street style izdanje Lucije Lugomer Lucija Lugomer: Model traperica koji se vraća na ulice s prvim danima proljeća

Albina Grčić Albina: Dominantne hlače koje bi u svakoj kombinaciji vodile glavnu riječ

Nadahnuti stilom šarmantne Šibenčanke, u trgovinama smo potražili hlače u krem i bež nijansama, a sedam izdvojenih modela pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju