Šibenik se prošloga vikenda grijao na temperaturama iznad 20 Celzijevih stupnjeva, što je bio dovoljan razlog da se skinu jakne i prošeće u kratkim rukavima. Učinila je to i zgodna crnka u opako dobrom street style izdanju koja je prošetala gradskom rivom u društvu prijateljice.

Svoj rokerski stajling šibenska street stylerica složila je od četiri jednostavna modna komada, ali dovoljna za itekako upečatljivu kombinaciju. Gore je nosila crnu majicu s kratkim rukavima i natpisom ''rock star'', dok je crnu kožnatu jaknu s toplom podstavom nosila ležerno prebačenu preko ramena.

Traperice super skinny kroja u sivoj boji i s poderanim dijelovima sjajno su se uklopile u street style zgodne rokerice, kao i crne tenisice s metalnim kopčama brenda Replay. Opako dobar stajling crnka iz Šibenika dodatno je podigla s tri modna dodatka: crnom torbicom s lancem, crnim remenom i okruglim sunčanim naočalama.

Slika nije dostupna Hit-čizme brinete iz centra Zagreba koje mrak izgledaju uz skinny hlače i mini suknje

Slika nije dostupna Šibenska šarmerica: Najlonke koje bi bilo šteta skrivati ispod duge haljine ili suknje

Od glave do pete, svaki komad street stylea ove zgodne djevojke iz Šibenika odlično je izabran, ali rekli bismo da su glavna zvijezda ipak sive super skinny traperice. Jako nam se sviđaju takve traperice pa smo u trgovinama pronašli deset sličnih modela, a pogledati ih možete u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju