Nestabilno i nepredvidljivo vrijeme tijekom vikenda nije omelo zagrebačke street stylerice da pokažu svoja ljetna street style izdanja, pri čemu su prednost imale kraće suknje i haljine. Zapazili smo među njima i jednu crnokosu damu koja nas je osvojila u žutoj haljinici.

Street stylerica koja je prošla Trgom bana Jelačića u Zagrebu držeći se za ruke s partnerom nosila je haljinu mini kroja u žarko žutoj boji koja se lako ističe u masi. Također, to je boja koju biramo kada želimo maksimalno naglasiti preplanulu put jer žarke nijanse to jako dobro rade.

Kratka haljina s V-izrezom ima kratke lepršave rukave te dvoslojni donji dio, također lepršavog kroja. Uz takvu ljupku, laganu haljinicu ravni potplat pristaje i bolje od visokih potpetica, što je pokazala i zgodna crnka izabravši lijepe prepletene natikače u krem nijansi.

Slika nije dostupna Najbolji model? Dama iz Zagreba u atraktivnim sandalama koje opet vladaju našim ulicama

Tanki crni remen, bijela torba i crne sunčane naočale savršeno su zaokružile street style dame iz Zagreba. Još street style inspiracije iz metropole pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju