Ljetne vrućine nagnale su nas da iz ormara izvadimo lagane haljine koje su često najbolji street style izbor za vrućine.

 

I dame koje prolaze središtem Zagreba vole nositi haljine, a naročito atraktivno izgledaju lepršavi maksi modeli. Jednu takvu baš divnu dugačku haljinu izabrala je dama koja je prošetala Trgom bana Jelačića.

Na prvi pogled zaljubili smo se u njezinu haljinu u zanimljivoj i predivnoj tamnocrvenoj nijansi skupljenoj oko vrata, što joj daje sofisticiranost i otmjenost. Haljina djeluje vrlo udobno, a materijal se doima kao stvoren za ljetne vrućine.

Tamnokosa ljepotica haljinu je sjajno stilizirala crnim remenom od špage s metalnim kopčama, dok je na nogama nosila jednostavne ravne sandale nalik rimljankama. Svoj street style zaokružila je odličnim sunčanim naočalama, okruglim naušnicama, ručnim satom i crnom torbicom. Istaknuo se i vrlo efektan lak na noktima u flourescentnoj nijansi, idealnoj za isticanje preplanulog tena.

Slika nije dostupna Crnka iz Sarajeva: Dokaz da su maksi haljina i tenisice s platformom itekako dobar spoj

Nema sumnje da bi se u ovoj predivnoj haljini zvijezda naše street style priče slobodno mogla prošetati i holivudskim crvenim tepihom.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite još modne inspiracije iz centra Zagreba za ljetni street style

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju