Unatoč toplinskom valu, inspiracije za ljetni street style na našim ulicama ne nedostaje, a lijepo i sa stilom odjevene dame uvijek nas nadahnu da i sami isprobamo slične modne kombinacije. Jedan jednostavan, a opet vrlo efektan stajling koji ćemo rado kopirati pokazala je zgodna dama iz Zagreba.

Sandale s platformom ljeti su vrlo popularne, naročito modeli s petom od pluta. Takav model atraktivnih sandala koje lijepo izdužuju figuru i proljepšavaju noge za svoj street style odabrala je i mlada žena iz Zagreba.

Kožnate platforme u svijetlosmeđoj nijansi i sa zlatnom kopčom nosila je uz tamnoplavu plisiranu suknju lepršavog kroja i s efektnim krakovima na rubu. Taj spoj pokazao se velikim stilskim pogotkom, a lepršava haljina također bi bila odlična opcija za nošenje uz takve visoke sandale, naročito midi kroja, kakva je i suknja zgodne street stylerice.

Slika nije dostupna Laganini centrom Zagreba: Kratke hlače koje obožavaju prugastu košulju i tenisice

Uski struk dodatno je istaknula smeđim remenom s dva zlatna gumba, a običan bijeli top bez rukava sjajno se uklopio u ovaj ženstveni ljetni stajling. Svijetlosiva torbica s metalnim detaljima i suptilan nakit izvrsno su zaokružili street style dame iz metropole čija nas je fotografija osvojila zbog još jednog detalja - njezine duge kose koja je lepršala na ljetnom povjetarcu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju