Neki odjevni komadi postanu lako prepoznatljivi, a takva je i ružičasta haljina mini dužine izrađena od popelina, ugodne i prozračne tanje pamučne tkanine, koja se može kupiti u highstreet trgovini Zara. Za svoj sreet style odabrala ju je i zgodna dama s Trga bana Jelačica u Zagrebu.

Slatka haljinica stegnuta je širom gumom oko struka, ima klasičnu kragnu i V izrez te lagano pufaste rukave koji sežu do ispod lakta. Riječ je o modelu nosivom u svakodnevnim prilikama, ali i onim svečanijim kada ga se može kombinirati uz visoke potpetice.

Slika nije dostupna Zgodnica s Jelačićeva trga: Dokaz da za wow efekt ne trebaju štikle i uska haljina

Za dnevni izlazak u grad atraktivna street stylerica s Trga bana Jelačića ženstvenu i šik Zarinu haljinu nosila je uz smeđe sandale na platformu koje su dodatno izdužile njezine vitke i lijepo građene noge. Nema sumnje da joj ovakva mini-haljina odlično pristaje, možemo reći da je nosi i bolje od Zarinog modela.

Trendi bijeli lak na noktima, ružičasti ruž, male okrugle naušnice i neizostavne sunčane naočale upotpunile su street style zgodnice iz centra Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju