Dobre street-style kombinacije s naših ulica uvijek nam uljepšaju dan jer moda je onaj začin životu koji sve čini zabavnijim i ljepšim. A kako od tri jednostavna odjevna predmeta složiti jesenski stajling za peticu, pokazala je dama iz centra Zagreba.

Smeđa i crna klasika su koja obožavamo u sezoni jesen/zime, a u svojem street-style izdanju spojila ih je zgodna mlada žena koju je fotograf uhvatio dok je prolazila središtem Zagreba. Tri basic modna komada bila su dovoljna za slaganje zanimljivog i upečatljivog stajlinga koji se istaknuo u masi.

Crne traperice trapez-kroja spojila je s elegantnim smeđim čizmama na deblju potpeticu, taman visoku da hodanje u njima bude ugodno. Kultne trapezice i mala potpetica izvrstan su spoj za vizualno izduživanje nogu i čitave figure. Upravo je trapez-kroj jedan od najpoželjnijih kada želimo da nam figura izgleda vitkije i skladnije, ali vole ga nositi i žene kojima takav efekt ni ne treba – trapezice obožavaju žene svih konfekcijskih veličina i tipova građe tijela.

Uz donji dio outfita sjajno je pristajala smeđa kožnata jakna do struka s izblijeđenim efektom, a za još malo smeđe tu je i remen u žutosmeđoj nijansi. Još malo crne zgodna street-stylerica iz Zagreba dodala je sa slatkom torbicom s lancem.

Slika nije dostupna Brineta iz Zagreba u mrak izdanju kojim vladaju crna koža i visoke potpetice

Slika nije dostupna Brineta iz Zagreba u mrak izdanju kojim vladaju crna koža i visoke potpetice

Inspirirani stilom zvijezde ove naše street-style priče, u trgovinama smo potražili traperice i hlače trapez-kroja, a deset izabranih modela čeka vas u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju