Lijepo sunčano vrijeme napunilo je ovog vikenda Cvjetni trg u Zagrebu. Da je sve po starom normalnom, terase kafiće bile bi prepune, a u novom normalnom ispijala se kava za van, sjedilo na klupama i uživalo u šetnji. Našla se ondje i mlada ljepotica koja je svojim street styleom najavila dolazak proljeća.

Stižu nam dani proljetnih street style kombinacija i tomu se jako veselimo, a već ovoga vikenda u središtu Zagreba mogla su se vidjeti modna izdanja s prizvukom proljeća. Jedna zgodna dama tako je za svoj street style odabrala kratku haljinicu s uzorkom koju je nosila uz crnu kožnatu jaknu i ženstvene čizme iznad koljena.

Atraktivne čizme privukle su poglede jer riječ je o uskom modelu od mekane kože koji najbolje pristaje upravo uz minicu ili skinny hlače kako ne bi ostale skrivene ispod duge haljine ili širih hlača.

Slika nije dostupna Zadranka sa špice: Minica koja jako voli čizme do koljena i "gole" noge

Marija Gverić Fućkaš štikle! Dama iz Zagreba u kombinaciji kojoj bi visoke potpetice samo smetale

Crna kožnata jakna je pak proljetni klasik s kojim se ne može pogriješiti, a ova street stylerica s Cvjetnog trga svoj stajling dodatno je uljepšala sa smeđim sunčanim naočalama, okruglim naušnicama i smeđecrvenim ružem na usnama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju