Opraštamo se od ljetne mode, a kako to najbolje učiniti nego jednom 'street style' pričom s našeg mora. Dubrovnikom je ovih dana prošetala i mlada dama u haljini koja je sinonim za ljeto i koja savršeno pristaje sitnim ženskim figurama.

Brineta koja se zatekla na dubrovačkom Stradunu privukla je pažnju odjevena u dugu haljinu kroja koji prianja uz tijelo, a dodatno atraktivnim čini ga i raspor s lijeve strane. Jednostavnost modela postignuta je tankim bratelicama i okomitim prugicama, trendom kojemu se svakoga ljeta rado vraćamo.

Stradunom je ovih dana prošetala i mlada dama u haljini koja je sinonim za ljeto i koja savršeno pristaje sitnim ženskim figurama

Uska haljina naglasila je lijepo građenu, sitnu figuru dubrovačke brinete koja je svoj street style upotpunila crno-bijelim japankama, trendi sunčanim naočalama i crnom torbom.

U fotogaleriji pogledajte i druge street style dame koje su ovih ljetnih dana šetale Stradunom. Pogledajte i "čupave" natikače plavuše iz Dubrovnika stvorene za privlačenje pažnje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju