Kopenhagen je prošloga tjedna bio poprište iznimno popularnog Tjedna mode na kojemu su predstavljeni trendovi za proljeće / ljeto 2022. godine.

Glavni grad Danske još jednom je pokazao da se ne boji odvažnih odjevnih kombinacija kakve su rijetkost na ulicama drugih modnih prijestolnica.

Zgodne dame šetale su Kopenhagenom u osebujnim izdanjima naglašenog kolorita u jarko narančastoj, fluorescentnoj zelenoj ili ružičastoj boji, kao i u neobičnim i naizgled nespojivim uzorcima.

Slika nije dostupna 15 kombinacija koje bi najbolje nosile horoskopske lavice

Popularne su kratke hlačice visokog struka koje se kombiniraju uz crop-topove i predimenzionirane sakoe.

Nose se i usklađeni kompleti suknji i bluza napravljeni od identičnih tkanina, široke hlače na gumicu te raznovrsne haljine – od mini modela s balon rukavima do maksi plisiranih komada.

Slika nije dostupna Šetnjica centrom Zagreba: Najženstvenija maksi haljina koja slavi putenost

Dankinje ne bježe niti od nepogrešive crno-bijele klasike, koja uvijek izgleda elegantno i dotjerano. Povrh svega, one su i ljubiteljice cipela i čizama na visoku potpeticu koja podiže cijelu modnu kombinaciju.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke od najpamtljivijih street style izdanja s Tjedna mode u Kopenhagenu za proljeće / ljeto 2022. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju