Šibenska riva ovog je vikenda puna lijepo odjevnih žena i djevojaka, a među njima istaknula se mlada ljepotica u ružičastom topu i trapericama koje će biti hit ove jeseni

Špricane traperice visokog struka bile su ogroman trend 1980-ih, a prije nekoliko sezona doživjele su veliki povratak. Za šetnju rivom izabrala ih je i lijepa brineta iz Šibenika koja je uske traperice višeg struka kombinirala uz ženstveni ružičasti top s jednim otkrivenim ramenom i preslatke ružičaste espadrile sa satenskom vrpcom koja se veže oko gležnja.

Traperice s resama ove jeseni bit će veliki trend, a za svoj street style izabrala ih je i ljepotica iz Šibenika

Uzorak iz osamdesetih nije jedini detalj zbog kojeg su traperice ove zgodne djevojke zanimljive – na krajevima su odrezane te imaju rese što će ove jeseni biti veliki trend kada je o trapericama riječ. Svoj street style šibenska slatkica zaokružila je smeđom torbicom s resama, okruglim naušnicama i sunčanim naočalama.

Street style kombinacije drugih djevojaka i žena koje su prošetale sunčanom šibenskom rivom pogledajte u fotogaleriji, kao i modele traperica s resama iz trgovina. Pogledajte i 5 novih modela traperica koje će se nositi ove jeseni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju