Započeo je londonski Tjedan mode koji se održava na nekoliko lokacija u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva do 21. rujna ove godine, a na kojem se predstavljaju nove kolekcije za proljeće / ljeto 2022. godine.

Londonski modni stil karakteriziraju odvažne kombinacije boja i uzoraka koje se miješaju s drskim krojevima te neočekivanim modnim dodacima. Ulice Londona obično su pravo vrelo modne inspiracije, a posebno u vrijeme oko Tjedna mode.

Slika nije dostupna Tako to rade Amerikanke! 10 najboljih street style izdanja s ulica New Yorka

Zaljubljenice u modu ove jeseni biraju nesvakidašnja odijela sastavljena od kratkih hlača i predimenzioniranih sakoa. Unatoč padu temperatura i dolasku jeseni i dalje se popularni crop-topovi koji se kombiniraju uz baršunaste hlače i meka pletiva.

Britanke vole haljine svih dužina i krojeva – od mini modela do maksi kreacija koje sparuju s raznovrsnim tipovima obuće. Nose se klasične štikle, cipele s platformama, ali i udobne sandale ravnih potplata.

Slika nije dostupna Ovako to rade Dankinje: 15 najboljih street style izdanja s ulica Kopenhagena

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najboljih snimljenih street style izdanja s londonskih ulica u ovome tjednu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju