Palazzo hlače veliki su hit u toplijem dijelu godine. Ova vrsta hlača širokih nogavica obično je napravljena od lepršavih materijala te pruža maksimalnu udobnost prilikom kretanja.

Palazzo hlače odlično se kombiniraju za dnevne i večernje prilike, a izvrsno izgledaju uz vrtoglave potpetice, ali i obične tenisice. Na svojem primjeru to je pokazala i mlada zaljubljenica u modu Mia Zovko, koja je prošetala centrom Zagreba u osebujnom komadu.

Street style kombinacija Lare Tomkić Ljepotica iz Zagreba u trapericama koje ni "skinny" modeli ne mogu istjerati iz mode

Za šetnju je odabrala hlače srednje visokog struka s prilagodljivim remenom i zanimljivim geometrijskim uzorkom u kombinaciji crne, bež i žute boje, a koji je privlačio mnoge poglede u Ilici. Model iz Manga trenutno se nalazi na sniženju te se prodaje za 159 kuna.

Hlače su odigrale sjajan kontrast neutralnom topu i sakou u boji kože, ali i kožnatoj torbici u istoj nijansi. Bijelo-smeđe tenisice ravnog đona odlično su se uklopile u ovu modnu priču koju je Mia zaokružila s parom decentnih lančića i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Street style kombinacija sa zagrebačke špice Emily u Parizu ili Zagrebu? Brineta koja je spojila dvije metropole u svojoj kombinaciji

Još zanimljivih modnih igri Mije Zovko pratite i na njezinom Instagram profilu Aloha fairy tail.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju