U Parizu se od 28. rujna do 6. listopada održavao Tjedan mode, na kojem su predstavljeni noviteti slavnih dizajnera za proljeće/ljeto 2022. godine. Prijestolnica mode u tim danima dodatno oživi ulice zanimljivim kombinacijama koje privlače mnoge poglede.

Francuskinje, ali i brojne dame iz drugih država koje posjećuju Pariz u vrijeme Tjedna mode kako bi se upoznale s nadolazećim trendovima tada izvlače iz svojih ormara atraktivne odjevne komade koji proljepšavaju vizuru ovog čarobnog grada.

Slika nije dostupna Tako to rade Dankinje: Deset najboljih street style kombinacija s ulica Kopenhagena

Ako je suditi prema street style izdanjima s ulica od prošloga tjedna, trenutačno je iznimno popularna chunky obuća, a posebice čizme visokih sara s naglašenim potplatima, koje se sparuju uz profinjene haljine, poslovne suknje i ležerne hlače.

Francuskinje su ljubiteljice svevremenske klasike i kvalitetnih komada odjeće koji se mogu kombinirati na 1001 način i nositi godinama – od dobrog para traperica, preko finog pulovera do zanimljivog ogrtača ili kaputa.

Slika nije dostupna Tako to rade Amerikanke! 10 najboljih street style izdanja s ulica New Yorka

Popularne su crno-bijele kombinacije u kojima žene uvijek izgledaju dotjerano, a dame se ne libe razigrati izdanje kakvim atraktivnim komadom u upečatljivoj crvenoj, zelenoj ili ljubičastoj nijansi.

Zavirite u našu fotografiju i pogledajte neka od najboljih snimljenih street style izdanja s pariških ulica u prethodnih nekoliko dana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju