Odličan, eklektičan street style pokazala je atraktivna plavuša koja je privukla pažnju dok je prolazila centrom Zagreba. Nosila je minicu izrađenu od materijala koji se ove zime nosi više nego ikada

Baršun je ove jeseni i zime doživio svoj veliki povratak, a žene vole ovaj elegantni materijal zbog njegove mekoće, udobnosti i efekta presijavanja. Baršun je također pojam za glamur, ali odlično se uklapa i u urbani street style što je dokazala zgodna plavuša koja je prošetala središtem Zagreba.

Vitka dama iz centra Zagreba minicu od baršuna kombinirala je uz crne tajice i crne čizme iznad koljena

U centru njene eklektične odjevne kombinacije bila je lepršava ljubičasta minica od nježnog i glatkog baršuna koja je sigurno vrlo udobna za nošenje i zbog materijala i zbog kroja koji ne sputava kretanje. Ne sumnjamo da bi mnoge ljubiteljice baršuna, velikog zimskog modnog trenda, poželjele imati ovu suknjicu u svom ormaru.

Vitka dama minicu je kombinirala uz crne tajice i crne čizme iznad koljena, dok je u gornjem dijelu prevladavao više sportski đir, crni pulover i plava jakna s krznenim ovratnikom. Njen street style začinio je i crni šešir sa širokim obodom, a čitava pojava ove ljepotice, zadnje zvijezde naših street style priča ove godine, sigurno će ostati zapamćena.

U fotogaleriji pogledajte i druge zgodne dame iz Zagreba koje su za svoje jesenske i zimske stajline izabrale minice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju