Obala je postala centar hrvatske 'street style' mode, a jedan od njenih centara svakako je Šibenik. Središtem Krešimirova grada svakodnevno šeću lijepo i moderno odjevene žene i djevojke, a jedna plavokosa dama posebno se istaknula.

Za svoj ljetni street style zgodna mlada djevojka iz Šibenika izabrala je tri upečatljiva komada - žuti crop-top, minicu cvjetnog uzorka s peplumom te natikače s platformom od špage i gornjištem od svjetlucavog srebrnog materijala koji lijepo naglašava preplanulu kožu, dok dio od špage nepogrešivo asocira na ljeto, sunce i more.

Za svoj ljetni 'street style' zgodna mlada djevojka iz Šibenika izabrala je tri upečatljiva komada - žuti crop-top, minicu cvjetnog uzorka s peplumom te natikače s platformom



Upečatljivi detalj na šibenskoj plavuši bila je i narukvica na gležnju, a od nakita još je izabrala viseće ružičaste naušnice. Stajling je upotpunila avijatičarskim naočalama i smeđom torbicom. Ni izbor boje ruža ove street style dame nije mogao proći nezamijećeno – izabrala je atraktivnu boju fuksije koja je ove sezone jako popularna.

Kakve su street style kombinacije izabrale druge djevojke i žene iz Šibenika, pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju