Skinny traperice i hlače neizostavne su u gotovom svakom ženskom ormaru jer su izrazito nosive u raznim odjevnim kombinacijama. Za svoje street styleove biraju ih i brojne dame koje viđamo na našim ulicama, no jedna plavokosa ljepotica iz Zagreba odlučila se za drugačiji kroj traperica koje mogu izgledati jednako efektno kao i skinny modeli.

Zgodna street stylerica prošetala se zagrebačkim Cvjetnim trgom te je privukla poglede svojim predobrim i zanimljivim odjevnim izdanjem u crnim, sivim i bijelim tonovima.

Ispod crnog kaputa koji je stavila preko ramena nosila je sivi sako i crnu dolčevitu te oko struka svezanu efektnu crnu torbicu. Izabrala je i odlične crne čizme s naboranim sarama i visokom debljom potpeticom, u stilu gusarskih čizmi, s patentnim zatvaračem sa strane za lakše obuvanje. Ženstvene čizme kombinirala je uz bijele traperice koje nisu skinny kroj, ali jednako dobro izgledaju i malo naborane kada ih se stavi u čizme.

Slika nije dostupna Dama iz Zadra: Čizmice ljepotice koje svaku kombinaciju čine još ženstvenijom

Ovakav kroj hlača izvrsno pristaje uz čizme širih sara kojima ne trebaju skinny modeli da bi izgledale mrak, što dokazuje i zvijezda naše street style priče iz središta Zagreba.

Stajling za izlazak u grad ova dama finiširala je s elegantnim sivim šeširom širokog oboda i ukrašenog crnom trakom koji je još više istaknuo njezinu lijepu, lagano valovitu plavu kosu.

Za još street style inspiracije s hrvatskih ulica, prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju