Šik street style kombinaciju pokazala je vitka plavuša u minici koja je u društvu prijateljice prošetala središtem Zagreba. Uz bijelu suknjicu odlično su stajale smeđa bundica i smeđe čizme visokih sara

Da su bijela i smeđa boja u kombinaciji odličan izbor za zimski street style potvrdila je zgodna dama sa zagrebačkog Cvjetnog trga koja je ove dvije boje izabrala za nepogrešivi stajling.

Šik street style kombinaciju pokazala je vitka plavuša koja je bijelu minici kombinirala sa smeđom bundicom i smeđim čizmama visokih sara

Bijelu lepršavu suknjicu koja je naglasila njene duge, vitke noge kombinirala je uz smeđe čizme visokih sara te najlonke boje kože. Gore je nosila trendi smeđu bundicu, a šarolikost outfitu dala je torbica veselih tonova.

Smeđe čizme od brušene kože koje se u gornjem dijelu šire zahvaljujući rasporku koji omogućava lakše oblačenje, učinile su da ova atraktivna dama ostavi dojam prave mačke u čizmama.

Pojava ove atraktivne dame sigurno je podigla temperaturu na hladnom Cvjetnom trgu i privukla mnoge poglede.

U fotogaleriji pogledajte i druge dame iz centra Zagreba koje su za svoje zimske street style kombinacije izabrale minice i visoke čizme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju