Ljetni street style nezamisliv je bez laganih, lepršavih haljina, a uz vrlo popularne maksi modele volimo nositi i one midi dužine. Upravo su takve haljine bile izbor i dviju prijateljica koje je fotograf uhvatio dok su prolazile Trgom bana Jelačića u Zagrebu.

Jedna prijateljica odabrala je maksi haljninu s rasporom i ukrašenu volanom na predjelu dekoltea. Haljinu na tanke naramenice i orijentalnog uzorka nosila je uz sandale s tankim ravnim potplatom ukrašene svjetlucavim detaljima. Svoj street style nadopunila je s ručnim satom i velikim okruglim naušnicama.

Druga prijateljica odlučila se za midi haljinu duljine do ispod koljena svezanu tankom špagom oko struka. Sjajno ju je spojila s ravnim sandalama-špagericama u natur nijansi koje se vežu oko gležnja. Zlatni lančić s medaljonom i buketić cvijeća dali su njezinom street stylu dašak romantike.

Slika nije dostupna Šetnja Jelačićevim trgom: Nježna minica idealna za užareni zagrebački asfalt

Bez obzira na to volite li više maksi ili midi ljetne haljine, nema sumnje da su se dvije street stylerice s Trga bana Jelačića baš lijepo modno uskladile, a opet je svaka uspjela pokazati vlastiti stil i pritom privući pažnju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju