Maksi haljine ovih su dana jedan od najpopularnijih odjevnih komada u street style kombinacijama, a obožavamo ih jer pristaju svakoj figuri bez obzira na konfekcijsku veličinu, žene se u njima osjećaju ugodno i dobro.

Za svoje street style izdanje maksi haljinu odabrala je i plavokosa ljepotica koja se u društvu partnera prošetala središtem Zagreba. Nosila je vrlo lijep i ženstven model u crvenoj boji s tankim naramenicama i otvorima s bočne strane trbuha.

Dugačka lagana haljina po sredini ima visoki raspor koji model čini još senzualnijim, a uz koji su dovoljne i vrlo jednostavne sandale, poput "tanga" sandala kakve nosi lijepa street stylerica. Crvena maksi haljina savršeno pristaje njezinoj ženstvenoj, putenoj figuri i nema sumnje da će takav model uvijek privući pažnju.

Slika nije dostupna Trudnica s Jelačićeva trga: Savršena žuta haljina za lakše podnošenje vrućina

Ljetni street style za šetnjicu Zagrebom mlada ljepotica dodatno je uljepšala odabirom modnih dodataka, ružičasto-crvenom torbicom i decentnim zlatnim nakitom, a istaknule su se i njezine efektne tetovažice na lijevoj ruci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju