I prijelazno razdoblje između zime i proljeća donosi nam sjajne street style kombinacije s naših ulica, a jedan od gradova koji nas redovito nadahnjuje svojom modom svakako je Zadar. Na ulicama dalmatinskog grada zamijetili smo i mladu damu o kojoj smo već pisali u studenom, a sada nas je ponovno osvojila svojim street styleom.

Kratki odjevni komadi šarmantnoj Dalmatinki pristaju kao saliveni, pa je, kao i u studenom kada je nosila mini haljinu leopard-uzorka, i za ovotjedni street style njezin izbor bila uska crna minica na koju je nosila crnu jaknicu te ispod nje crnu majicu. Veliki crno-bijeli šal koji je nosila prebačen preko jakne učinio je njezinu odjevnu kombinaciju još atraktivnijom i zanimljivijom.

Slika nije dostupna Šarmerica iz Zadra: Gležnjače s čipkom kao stvorene za nošenje uz minicu

Slika nije dostupna Slatkica iz Zadra: Opasno dobra suknja koja voli i visoke potpetice i tenisice

Uz minicu zadarska street stylerica nosila je efektne crne najlonke koje su gore tanje, a u dijelu do iznad koljena debljeg tkanja te potpuno crne, zbog čega se čini kao da na tanke najlonke nosi još samostojeće čarape ili uske čizme iznad koljena. Takve najlonke proljepšavaju noge i čine ih vizualno dužima, a za još nekoliko centimetara tu su i crne gležnjače na visoku potpeticu ukrašene s dva remenčića i vezanjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju