Dobar kaput uvijek lako ukrade pažnju, a jedan takav odličan model nosi i mlada street stylerica iz Zadra koja je prošetala gradom u društvu prijateljice. Obje su pokazale sjajne i usklađene mladenačke street style kombinacije koje se lako mogu i kopirati.

Za svoj street style jedna prijateljica odabrala je kaput sitnog pepita uzorka prošaranog žutom bojom, zbog kojeg taj popularni zimski dezen izgleda još efektnije. Kaput zanimljivim čine i detalji poput remenčića na rukavima koji se mogu stegnuti te pojasa oko struka koji je zgodna dama nosila razvezan.

Predobar kaput kombinirala je uz plave traperice skinny kroja s poderanim dijelom na koljenu te žute gojzerice. Za izvrstan ležerni street style bile su dovoljne još bijela majica s kapuljačom, siva kapa i efektne sunčane naočale s okruglim okvirima. Nije mogao promaknuti ni njezin slatki, šarmantni osmijeh, najljepši ukras svakog lica.

Slika nije dostupna Dama iz Zadra: Čizmice ljepotice koje svaku kombinaciju čine još ženstvenijom

Slika nije dostupna Šetnjica Zadrom: Predobre čizme do koljena kojima je minica omiljeni par

Druga djevojka nosila je također bijelu hoodicu te crni kaput, crne hlače od umjetne kože, tenisice i crnu torbicu. Obje su lijepo uskladile svoje street style outfite za druženje i opuštenu šetnju gradom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju