Odličnu street style inspiraciju na ulicama Zagreba svakodnevno pronalazimo, a jednu takvu kombinaciju pokazala je i lijepa dama odjevena u jedan od najpoželjnijih i najnosivijih krojeva traperica koji izdužuje noge

Trapezice su jedan od onih odjevnih komada koji ne želimo nikada prestati nositi. Pristaju gotovo svakoj građi tijela, mogu se kombinirati na mnogo načina, izuzetno su nosive, a volimo ih i zato što izdužuju noge i tako ih dodatno čine vitkima.

Trapezice su jedan od onih odjevnih komada koji nikada ne želimo prestati nositi

Vječne traperice trapez-kroja nepogrešivo nosi i prezgodna dama koju naš fotograf nije mogao ne primijetiti u središtu Zagreba. Tamnoplave trapezice koje su savršeno istaknule njezine lijepe, vitke noge kombinirala je uz ženstvenu bijelu košulju s volanima i profinjeni sako od buklea. Svoj casual poslovni stil zaokružila je lakiranim crnim cipelama na špic, klasičnom crnom torbom s lancem i masivnijom ogrlicom.

Osim svojim street styleom ova zgodnica osvojila nas je i svojim šarmantnim osmijehom kakav dan uvijek učini još boljim.

Inspirirani modnim izborom zvijezde ove street style priče, prošetali smo trgovinama i pronašli slične odjevne komade i modne dodatke, a pogledati ih možete u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju