Skorašnji početak modne jeseni svojim street style izborom najavila je tamnokosa ljepotica koja je prošetala Zadrom i privukla poglede.

S početkom sezone jesen/zima hlače od umjetne kože viđat ćemo sve češće na našim ulicama, a nosi ih i mlada dama koja je izabrala crni model hlača s elastičnom strukom i rastezljivim dijelom na kraju nogavica, zbog čega krojem nalikuju trenirci. Obična bijela majica i jednostavne bijele tenisice te duža crna traper jakna bile su dovoljne za finiširanje ove sjajne mladenačke street style kombinacije.

Lijepa brineta iz Zadra svoju crnu torbicu efektno je ukrasila maramom, a od modnih detalja izabrala je još lančić i tanku narukvicu te velike sunčane naočale.

Hlače od umjetne kože možda se ne čine kao praktični odjevni predmet, ali one mogu biti itekako udobne i vrlo svestrane za nositi. Outfitu će dati dozu rokerskog šika i uvijek će izgledati pomalo opako i glam. Za večernje kombinacije sjajno će izgledati uske hlače od umjetne kože uz koje možete nositi jednostavne štikle ili gležnjače.

S crnim štiklama nikada ne možete pogriješiti, ali usudite se eksperimentirati i s odvažnijim bojama poput crvene i zlatne ili onih sa zmijskim uzorkom. Jednostavni glamur look upotpunite s majicom ili košuljom s V izrezom ležerno utaknutom u hlače te jaknom od umjetnog krzna ili sakoom s podvinutim rukavima. Treba vam još malo nakita i savršen look za večernji izlazak je gotov.

Za dnevne kombinacije za posao i slobodno vrijeme ne možete pogriješiti ako hlače od umjetne kože nosite uz obične bijele tenisice. Kada je riječ o topu, odgovarat će gotovo sve, bilo da izaberete oversized pleteni džemper, dugački vuneni kardigan ili jednostavnu majicu s okruglim ovratnikom u kombinaciji s traper jaknom.

Slika nije dostupna Ljepotica iz Zagreba u praktičnim tenisicama koje voli i Meghan Markle

Zimski kaput u boji devine dlake ili sivoj također će savršeno pristajati uz crne kožnate hlače. Za posao nosite ih uz košulje, dolčevite, pletiva, pamučne majice – mogućnosti je pregršt te se slobodno poigrajte različitim lookovima.

Možda baš u našoj fotogaleriji na početku teksta pronađete savršen par crnih hlača od umjetne kože koje ćete rado nositi u narednim mjesecima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju