Nikome ove vrućine i sparine koje traju danima ne padaju lako, a naročito ženama koje su u drugom stanju. Jedna od preporuka za lakše podnošenje visokih temperatura jest nošenje laganije odjeće svijetlih boja i od prirodnih materijala, a savršenu haljinu za vrućine nosi lijepa trudnica koja se prošetala centrom Zagreba.

Uzavrelost gradskog asfalta lakše se podnosi u udobnoj i laganoj odjeći, a zna to i mlada žena u drugom stanju koja je prošla zagrebačkim Trgom bana Jelačića. Za svoj street style šarmantna trudnica odabrala je jako lijepu haljinu maksi dužine u žutoj boji s jednim otkrivenim ramenom i volanima.

Haljina ispod grudi ima širu gumu, što taj trudnički model čini savršenim izborom za trudnice koje žele decentno istaknuti trbuščić. Donji dio haljine je širi te lijepo leprša, što osigurava prozračnost, maksimalnu udobnost i nesputano kretanje. Čitav stajling lijepe trudnice odiše romantičnošću, a jako nam se sviđa i njezina mekana torbica s cvjetnim uzorkom na crnoj podlozi uz koju je sparila naboranu platnenu gumicu, scrunchie, istog dezena.

Slika nije dostupna "Dvoboj" haljina u centru Zagreba: Dva lagana modela kojih se ne možemo zasititi

Uz žutu haljinu savršenu za lakše podnošenje vrućina nosila je crne pletene natikače s malom potpeticom, a istaknuo se i bijeli lak na noktima, kao i efektna tetovažica na lijevoj ruci.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite još street style inspiracije sa zagrebačkih ulica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju