Baš volimo vidjeti street style kombinacije na našim ulicama koje pršte živim, ljetnim bojama. Ženstvena boja fuksije svakako je savršen izbor ako želimo ostaviti dojam, i ne samo kada je riječ o make-upu, odnosno ružu za usne u ovoj nijansi, koji je vrlo popularan, već i kada biramo odjeću i obuću.

A kako složiti street style u boji fuksije za čistu peticu, pokazala je zgodna mlada dama koja je prošetala Europskim trgom u Zagrebu. Za lijepi, sunčani dan plavokosa ljepotica odjenula je lepršavu haljinu u boji fuksije koja besprijekorno pristaje njezinoj figuri.

Žarko ružičasta "ljepotica" odlične midi dužine baš je idealna za prijelazno razdoblje između proljeća i ljeta, u gornjem je dijelu kroja nalik košulji te ima dugačke rukave. Haljina djeluje vrlo udobno, a riječ je o modelu kakav žene jako vole nositi za toplijeg vremena jer omogućava nesputanost pokreta te je lagan.

Ipak, glavna zvijezda street stylea "nježne" plavuše iz Zagreba bile su sandale, također u boji fuksije. Nosila je model iz trgovine Deichmann sa ženstvenom platformom od pluta dok je gornji dio, koji seže do gležnja, u kombinaciji umjetne kože i elastičnih traka. Sandale izvrsno produžuju i proljepšavaju ženske noge, a imaju i još jedan adut – trenutno su na sniženju te su s 189 kuna snižene na 94 kune.

Slika nije dostupna Zagonetna brineta iz centra Zagreba u ljetnim sandalama koje vole kratke hlače

I modni dodaci bili su pun pogodak - pleteni ceker, okrugle naušnice u natur nijansi i sunčane naočale okruglih okvira zaokružile su outfit prezgodne dame koja je svojim street styleom "osvojila" centar Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju