Obožavamo prugaste košulje zbog njihove svestranosti i praktičnosti, a košulja na prugice uvijek je dobar izbor. Modni znalci kažu da kada ne znamo što odjenuti, odjenemo bijelu košulju, a alternativa bi svakako mogla biti prugasta košulja.

Naročito su popularne tanke prugice u bijeloj i svjetloplavoj boji, idealne za toplije mjesece. Upravo je takva košulja bila izbor i plavokose djevojke koja je u društvu prijateljice prošetala Trgom bana Jelačića u Zagrebu.

Svoj mladenački i ležerni street style složila je od lagane košulje podvinutih rukava koju je nosila raskopčanu te ispod nje bijeli top dubljeg dekoltea. Svjetloplave hlačice od trapera sjajno su se uklopile u kombinaciju, kao i bijele kožnate tenisice. Svijetlom outfitu dodala je detalj u tamnijoj boji, smeđu torbicu.

Slika nije dostupna Nježna ljepotica iz Zagreba: Sandale od 94 kune u boji ljeta koje proljepšavaju noge

Traper i prugice uvijek su dobar spoj i odlično se nadopunjavaju, što je svojim street styleom potvrdila i ova zgodna mlada dama.

Ni njezina prijateljica nije prošla neprimijećeno, odjevena u bijelu slip-on haljinu i visoke tenisice, a stajling je začinila s malo zlatnog nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju