Kavu za van građani Hrvatske, pa tako i Zadra, od idućeg će tjedna zamijeniti ispijanjem kave na terasama kafića koje se otvaraju u ponedjeljak. Posljednji, barem se tako nadamo, vikend uz kavu za van na zadarskoj špici obilježila je i prezgodna brineta čiji je street style lako ukrao poglede.

Visoke čizme uskoro ćemo pospremiti do iduće jeseni, a dok se opraštamo od zimskih street style izdanja, svakako treba izdvojiti ljepoticu koja je prošle subote osvojila zadarsku špicu.

Glavna zvijezda njezine modne kombinacije bile su vrlo atraktivne čizme do bedara s visokom potpeticom i uzorkom zmijske kože. "Opake" crne čizme zgodna Zadranka nosila je uz tri obična komada, ali dovoljna za top dojam: tamnoplave traperice s efektnim kopčanjem na gumbe sa strane, rebrastu bijelu dolčevitu i kaput u prljavo bijeloj nijansi.

Slika nije dostupna Zadranka sa špice: Minica koja jako voli čizme do koljena i "gole" noge

Slika nije dostupna Plavuša iz Zagreba: Čizme kojima ne trebaju skinny hlače da bi izgledale mrak

Svom street style dodala je još torbicu u boji crnog vina, crne sunčane naočale ukrašene šarama, a istaknuo se i lak za nokte u ženstvenoj crvenoj boji.

Prezgodna street stylerica zadarskim Forumom prošetala se u društvu prijateljice odjevene u crno od glave do pete – također mrak kombinacija koja uvijek dobiva palac gore.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju