Ne treba biti neka posebna prigoda da bismo se lijepo sredili, naročito u ovim mjesecima kada zapravo trebamo slaviti i male i obične svakodnevne trenutke koji nas ispunjavaju i vesele. Takva je prigoda svakako i kava za van s prijateljicama, u čemu uživaju i brojne stanovnice Zadra.

Kava za van posljednjih tjedana postala je poseban gušt, dok se ponovno ne otvore kafići i terase. U njoj je uživala i jedna dama iz Zadra koja je ukrala pažnju svojim street styleom.

Izabrala je vrlo upečatljivu haljinu u ružičastoj boji od rastezljivog materijala koja lijepo prati liniju tijela. Model midi dužine ima dolčevita kragnu te vrlo decentne prošave i rebrasto tkanje sa strane koji dodatno "pomažu" u oblikovanju lijepe figure.

Haljinu koja svojom bojom pobjeđuje zimsko sivilo zadarska street stylerica nosila je uz kožnatu crnu jaknicu, modni klasik koji je uvijek dobar izbor, te efektne crne čizme s platformom i kopčanjem na patentni zatvarač. Stajling za dnevni izlazak u grad šarmantna ljepotica upotpunila je sunčanim naočalama trendi kockastog oblika, tankom narukvicom i tamnosmeđim lakom na noktima.

Fućkaš štikle! Dama iz Zagreba u kombinaciji kojoj bi visoke potpetice samo smetale +0 Marija Gverić

Slika nije dostupna Zadarska lipotica: Super skinny traperice uz koje su i tri obična komada dovoljna za top dojam

Još jedan detalj zapeo nam je za oko - natpis na njezinoj papirnatoj čaši s kavom koji će vas nasmijati, a možda i podsjetiti na neke "džentlmene" na koje ste naišli u životu: Platio jednom kavu i odmah za sebe misli da je kavalir.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju