Hlače visokog struka popularan su model među damama svih generacija jer vizualno produžuju figuru, ali i smanjuju predio struka. Visok struk danas se može naći na poslovnim hlačama, trapericama, ali i ležernim modelima za obavljanje svakodnevnih sitnica.

Ovaj se model hlača uspješno kombinira uz elegantne bluze i košulje, dolčevite i raznovrsne džempere. U ljetno vrijeme pak odlično izgleda u kombinaciji s crop-topom. Pokazale su to i dvije mlade dame koje su ovoga vikenda snimljene u šetnji Zagrebom.

Stilski usklađene prijateljice za izlazak u centar metropole odabrale su vrlo sličnu street style kombinaciju koja je trenutačno popularna i u prijestolnicama mode poput Pariza, Milana, New Yorka i Londona.

Slika nije dostupna Od 84 kune: 13 sandala s malom potpeticom koje izgledaju super uz najobičnije traperice

Smeđokosa djevojka odabrala je ružičasti model hlača visokog struka i skraćenih nogavica koje su istaknule njezine gležnjeve. Hlače je sparila s bijelim crop-topom tankih naramenica, a izdanje zaokružila kožnatim bijelim tenisicama i torbicom u istoj boji.

Crnokosa djevojka odlučila se za traperice visokog struka te ih sparila s crnim crop-topom tankih rukavica, a izdanje zaokružila bijelim kožnatim tenisicama, smeđom torbicom te sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Slika nije dostupna Od 63 kune: 10 ljetnih tenisica koje izgledaju mrak uz crne traperice i bijelu suknju

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela ljetnih hlača visokog struka po uzoru na mlade dame iz centra metropole.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju